2020-02-04 10:11:24 | Kategori: artikel

 

Ib Grønbech kommer og spiller på messen om søndagen. Foto: ibgroenbech.dk/Jan Sand Photo.

Messe for hele familien på Mors

Den 8. og 9. februar slår Toyota i Nykøbing, MTH Biler på Fruevej, dørene op til den populære familiemesse, og traditionen tro er der masser af oplevelser for gæster i alle aldre.

- Vi har messen hvert andet år, og udover en række gode tilbud og muligheder for at se bilerne samt få en snak med sælgerne om de forskellige modeller, så er der lagt op til to dage med underholdning for hele familien, siger Ib Krogh, der er ansvarlig for messen.

Han fortæller, at der for to år siden kom et par tusinde på besøg i løbet af den weekend, der var messe, og at Toyota forventer et stort rykind i år også.

- Lørdag kan man opleve Cirkus Mascot fra Roslev, mens underholdningen søndag leveres af Ib Grønbech, der vil spille og synge sine populære sange, siger Ib Krogh.

Desuden er der tegnekonkurrence for børnene med flotte gevinster både lørdag og søndag. Begge dage kan man således vinde en iPad og to gavekort, hvis man tegner en tegning af en bil, der findes blandt forhandlerens modeller.

- Hertil kommer en række andre konkurrencer, der er spredt ud over begge dage, og hvor alle kan deltage uanset alder, siger Ib Krogh.

Glæder sig

Cirkus Mascot ser frem til at deltage på messen med sit vintercirkus, der vises i to forestillinger lørdag formiddag og eftermiddag. I cirkusmanegen kan både børn og voksne glæde sig til at opleve Danmarks største hundeshow med cirkusdirektør Marianne og hendes 10 dejlige vovser. Sammen viser de en masse sjove hundetricks. Den store tandbørste bliver også fundet frem for at minde publikum om vigtigheden af at passe godt på sine tænder, men at det ikke er helt let, når man er lidt af en klovn.... Endelig kan man opleve akrobaten Tatyana, der tager sine mange hulahopringe med under armen og demonstrerer, at man via mange års øvelse kan gå fra bare en enkel hulahopring om livet til at holde over 20 styk i gang på én gang! Og så bliver det noget af en ’suppedas’ når Juliya og klovnen Gulio finder kokkehuer og forklæder frem og i fællesskab skal forsøge at blive enige om hvad cirkus-menuen skal byde på.

Forestillingen foregår indendørs hos Toyota.

– MTH Bilers familiemesse er et skønt arrangement, som vi glæder os til igen til at bidrage til. Faktisk er det årets første to cirkusforestillinger vi spiller hos Toyota Nykøbing Mors, så det bliver dejligt at komme i gang igen, siger Daniel Deleuran, der er cirkusdirektør og sprechstallmeister i Cirkus Mascot.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android