2020-02-04 10:06:04 | Kategori: artikel

Succesen gentages, og børnene kan derfor igen i år lege i Sport & Eventcenter Jebjerg. Foto: Jan Sand.

Kæmpe Paw Patrol Legeland i Jebjerg 

Af: Simone Norup Husum 

I vinterferien, 8. og 9. februar er der masser af sjov for børn og barnlige sjæle i Sport & Eventcenter Jebjerg, når Salling Udlejning igen i år står klar med et kæmpestort legeland. 

Hele den store hal og området ved caféen byder på fuld fart, hygge, action og masser af aktivitet. 

Mens børnene får brændt en masse energi af, kan de voksne hygge sig med kaffe til rimelige priser, og igen i år er der gratis frugt til børnene, så de har masser af god energi til sjov og leg.

- Børnene kan blandt andet have det sjovt med Danmarks største oppustelige rendegraver, hoppeborge i alle størrelser og udformninger samt en stor rutsjebane. I år kan børnene også glæde sig til en helt særlig overraskelse, da jeg netop har købt tre store hoppeborge med Paw Patrol til de mindste børn som den første i Danmark, siger Lars Jeppesen fra Salling Udlejning, der håber at gentage succesen fra sidste år med mange besøgende. 

Paw Patrol (Potepatruljen, red.) er nok kendt af de fleste børn og deres forældre, men hvis man ikke kender de populære figurer, kan Salling Avis tilføje, at der er tale om en tv-tegnefilmsserie fra Canada, hvor en gruppe modige hunde redder dagen igen og igen.

Udover legelandet i Jebjerg er der travlt hos den lokale virksomhed. 

- Der er fortsat godt gang i virksomheden, og succesen fortsætter, siger Lars Jeppesen, der etablerede Salling Udlejning med adresse i Spøttrup i 2007.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android