2020-01-28 08:09:51 | Kategori: artikel

Bethinas oase på Holmen byder alle velkommenCafé Holmen i Nykøbing emmer af sjæl og hjemlig hygge, og i caféen, der drives af Bethina Holm, er der højt til loftet. Her kan du både sidde i ro og nyde en kop kaffe i en af de mange unikke bedstemorkopper, som folk har doneret til caféen, gå på opdagelse mellem de unikke varer, der ofte har lokalt islæt eller nyde en dejlig ret - måske på terrassen, hvis vejret er til det. Caféen, hvor der er plads til 200 gæster, selskaber og mad ud af huset, er et yndet udflugtsmål for mange - også turister.


- Café Holmen er svær at beskrive med et ord. Det er meget mere end en café, som jeg også skriver i mit slogan, siger Bethina Holm, som har drevet caféen i 5,5 år. 


Bethina Holm er uddannet teknisk tegner, og i 20 år sad hun på et kontor og passede et lønmodtagerjob. En sommer hjalp hun til i caféen ved dens daværende ejer, men hun havde ikke umiddelbart planer om at overtage. Via en uddannelse i 2011 kom hun på studietur til Indien, og det var kærlighed ved første blik.


- Jeg tog hjem til Danmark, solgte alle mine ejendele og tog til Indien igen. Siden har jeg været der mange gange, og jeg skal også afsted igen. Jeg har fået en ekstra familie der, siger Bethina Holm, der oplever, at rejserne udvikler hende personligt og spirituelt.


Retur i Danmark skulle der ske noget nyt, og pludselig bød muligheden for at overtage caféen sig, og så slog Bethina Holm til. Det har hun aldrig fortrudt - og dog. I en periode har der nemlig floreret rygter om, at caféen var til salg, og der har været noget om snakken, forklarer hun.


- Jeg overvejede det. Men så kom jeg ad omveje til et foredrag med coachen Tina Katja Lund Andersen, og det ramte mig. Her var min næste vejviser. Jeg viste det bare. Efter et forløb hos hende ser jeg caféen på en helt ny måde. Den er derfor absolut ikke til salg mere, siger Bethina Holm.


Oplevelse har givet Bethinas Holm lyst til at dele den med andre, og den 26. februar gæster omtalte Tina Katja Lund Andersen derfor Café Holmen med et foredrag. Her vil hun give deltagerne en række coachende redskaber, der gør en forskel og hjælper dem til at blive kaptajn i deres eget liv og tag styring mod det liv, den enkelte virkelig ønsker sig.


- Tina lærte mig at se, at jeg har alt det, som jeg gerne vil have lige her i caféen i Nykøbing. Hun har gjort mig til en bedre leder - også af mig selv. Den erfaring vil jeg gerne dele med andre, siger Bethina Holm, der håber, at mange har lyst til at være med til foredraget.


Du kan tilmelde dig via caféens hjemmeside.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android