2020-01-14 08:44:44 | Kategori: artikel

Rita takker af efter 47 år

Rita Just Hansen har sidste arbejdsdag i DagliBrugsen Breum torsdag den 23. januar. Hun startede i jobbet som 18-årig pige i 1973 og kan se tilbage på 47 år på samme arbejdsplads.

- Det er en rigtig god arbejdsplads med det sociale. Man kan fortælle om børn og børnebørn, og kollegerne lytter. Det kommer jeg til at savne. Jeg er også meget på bølgelængde med de unge i butikken. De hjælper mig lidt med teknikken, og jeg fortæller dem, hvad alle grøntsagerne og blomsterne hedder. Vi havde en ungarbejder, der troede han kunne alt. Så gik jeg lige hen til grøntsagerne og bad ham fortælle, hvad de hedder. Bagefter ville han ikke med ud til blomsterne, siger Rita Just Hansen med et lille grin.

Det er ikke helt med hendes gode vilje, at hun stopper nu som 64-årig. Men efter to operationer i ryggen vil hun kunne nyde både et godt liv og et godt helbred med familien. De seneste to år har hun og uddeler Bo Dybdal taget det et halvt år af gangen, og nu bliver stikket trukket for arbejdslivet. 

- Jeg kommer til at savne hende. Hun er ikke bare en ansat men også en meget vellidt og respekteret kollega. Hun er altid positiv, og hvis der er noget, skal hun nok komme og sige det på en god måde. Hun er en del af byen og kommer nogen gange og fortæller mig om, hvad der rører sig - og heldigvis tror jeg, hun vil fortsætte med at komme med guldkorn, siger Bo Dybdal.

Vil man sige tak for god service, skal det ske i butikken, for Rita Just Hansen har frabedt sig en stor afskedsreception.

- Jeg har haft 25 og 40 års jubilæum, hvor de holdt nogle fine receptioner for mig, men det har jeg ikke brug for, når jeg holder, siger Rita Just Hansen og får lidt våde øjne ved tanken. 

- Det gør noget ved mig, det gør det da, og det bliver da lidt svært at sige farvel, siger Rita Just Hansen.

- Det bliver en trist dag, når hun holder, men vi håber da på at få besøg af hende. Og så fejrer personalet og bestyrelsen hende på kroen, så vi kan sige ordentligt tak for indsatsen gennem næsten et halvt århundrede, siger Bo Dybdal.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android