2020-01-14 08:41:46 | Kategori: artikel

Konfirmander samler inspiration 

Så er det tid til at drage til konfirmandmesser. Søndag 19. januar gennemfører Kulturcenter Limfjord den velkendte konfirmandmesse, der efter nogle år i Søby-Højslev, sidste år blev flyttet til KulturCenter Limfjord med stor succes og mange besøgende. 36 udstillere har allerede sikret sig standplads i KulturCenter Limfjord’s største hal, og her vil de besøgende kunne finde inspiration til alt fra leje af lokaler og service til festen, mad, dekoration og borddækning, tøj til ham og hende og naturligvis gaveideer af enhver slags. 

Der er gratis entré til messen, og de kommende konfirmander og deres familier kan - udover at besøge de mange stande for at samle inspiration til fest og gaver - også overvære to modeshows, hvor der vil blive præsenteret tøj til både ham og hende – både til selve dagen og blå mandag. Modeshowene gennemføres i Sundsøresalen, der ligger i umiddelbar tilknytning til hallen og foyeren

Der er også Konfirmand- & Festmessen 2020 i Sparekassen Thy Arena Mors den 19. januar, fortæller medarrangør Per Bech. Alle udstillere melder klar med gode tilbud på dagen, og konfirmander og deres forældre kan få ordnet alt til festen på et og samme sted. 

Det er også gratis at komme ind på messen på Mors.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android