2020-01-07 08:34:08 | Kategori: artikel

Spar i Jebjerg kåret som den bedste

Købmand Niels Olsen, hans højre hånd Helle Rasksen og hele personalet i Spar i Jebjerg fik en god nytårsgave.

Butikken er blevet kåret som kædens bedste i regionen - en kåring der kommer oveni prisen som den bedste Spar i marts måned.

Især delikatessen og frugt & grønt afdelingen er med til at bære butikken frem. Og ved indgangen kan man købe sig en kop varm kaffe her om vinteren eller skænke sig selv et bæger soft-ice når temperaturen igen kommer opad.

Udviklingen har dog krævet noget ombygning og dermed investering, og heldigvis er det blevet taget mere end bare almindeligt godt imod af kunderne.

- I 2019 flyttede vi flaskerummet, så det er helt seperat, og så byggede vi den nye afdeling med delikatesse og frugt & grønt. Det er blevet taget rigtig godt imod, fortæller Niels Olsen og bekræfter, at udviklingen med flere færdigretter i en travl hverdag bestemt også er kommet til Jebjerg.

- Vi er hele tiden med på at udvikle butikken. Vi vidensdeler også med andre Spar Købmænd og så er vi synlige i lokalsamfundet. Vi er på fornavn med mange af vores kunder, hjælper dem i butikke, bestiller varer hjem og hver fredag cykler flaskedrengene ud med varer til de kunder, som har svært ved at komme i butikken, supplerer Helle Rasksen.

Supermarkedet tager også del i byens aktiviteter. I november havde de ryddet en afdeling på lageret og pyntet op med lanterne, balloner og den sidste Halloween pynt til aftenen "Jebjerg i mørke".

Så er der de mange sponsorater til f.eks. skolens legeplads og lokale foreninger.

- Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi får så god opbakning fra vores kunder. Jeg havde næsten ikke turdet håbe den store opbakning. Sagt på godt jysk er omsætningen steget pænt, siger Niels Olsen og bliver med det samme suppleret af sin søster igen.

- Vores kunder har skrevet til os, at det er så rart, at vi satser på udvikling i Jebjerg. Vi vil have et godt forhold til vores kunder, og det, tror vi på, også får dem til at handle lokalt, siger Helle Rasksen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android