2019-12-03 08:35:35 | Kategori: artikel

Ny aktivitetsplads i Jebjerg er hele egnens legeplads

Med 1. decembers kommen fik Jebjerg indviet den nye, flotte og store aktivitetsplads ved Jebjerg Skole. Pladsen er ikke skolens, men hele byens, og faktisk er den for alle, der vil bruge pladsen og passe på den. 

Formand for bestyrelsen i Spar Midtvest Fonden Jan D. Andersen indledte sin tale med at takke de mange, der har været med til at realisere drømmen om en aktivitetsplads i byen. 

I sin tale roste Jan D. Andersen de mange ildsjæle i byen, der har været med til at skrabe penge sammen, og han fortsatte med ordene:

- Vi stopper jo ikke her, for der er jo en del ubenyttet jord tilbage, inden vi rammer Præstegårdsvej! Det bobler jo med ideer herude, så lad os forsætte og få de næste projekter sat i gang, så vi gør vi byen endnu mere attraktiv at flytte til, og jeg kan hilse og sige, at der er plads til mange flere elever på vores dejlige skole, der nu også har kommunens flotteste og dyreste legeplads.

Skoleleder på Jebjerg skole Susanne Gravgaard berettede dernæst til de fremmødte om, hvordan Jan D. Andersen en dag havde banket på døren til hendes kontor og sagt, at den legeplads, som skolen havde, da så skrækkelig ud. Efter et par uger kunne han meddele, at hvis skolen kunne skaffe en halv million, og få kommunen til at give en million, så ville Spar Midtvest Fonden spytte to millioner i kassen, så derefter gik jagten ind. 

- Der blev sendt ansøgning til Skive Kommune, og Jebjerg Skole satte projektet Vuptirup i vandet. Vuptirup er en by i byen, hvor eleverne solgte ting og sager, de havde frembragt i sløjd, husgerning og andre fag, for at skaffe penge, sagde Gravgaard.

Herefter blev byens forretninger og foreninger takket for deres bidrag og deltagelse. 

- Nu ser vi frem til at få renere børn ind på skolen fra frikvartererne, og vi slipper nu for at lege i et mudderhul, sagde Susanne Gravgaard med henvisning til den byggeplads, der naturligvis har været på skolens arealer den seneste tid.

Da de mange børn havde indtaget pladsen, blev der serveret kaffe, te, gløgg og æbleskiver i skolen aula, inden hele selskabet sluttede af med at gå i samlet flok til byens næsten færdigrenoverede torv for at tænde byens store juletræ.

Foto og tekst Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android