2019-12-03 08:33:01 | Kategori: artikel

Windows 7 er ikke sikker at anvende fra januar

Fra januar er det slut med support på Microsoft Windows 7, og styresystemet, som er et utroligt populært styresystem, er derfor ikke længere sikkert at bruge.

Det fortæller Allan Bøgild, der ejer Bøgild IT på Rybjergvej i Roslev.

- Når supporten stopper, betyder det, at der ikke længere bliver udsendt sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og derfor er systemet ikke sikker at bruge længere for virksomheder og private. Det er derfor vigtigt, at man får gjort noget inden, siger Allan Bøgild til Salling Avis.

Om man skal opgradere den eksisterende computer med et andet og nyere styresystem, eller om man i stedet skal erstatte sin computer med en ny, kommer an på, hvad det for en computer, man har. Allan Bøgild opfordrer derfor alle med Windows 7 til at kigge ned i butikken i Roslev.

- Vi tilbyder gratis rådgivning i butikken, hvor man kan tage sin pc med, og så hjælper vi med at vurdere, hvad man skal gøre, siger han.

Han fortæller, at selvom det er 10 år siden, at Windows 7 kom på gaden, kører programmet stadig på rigtige mange computere verden over, fordi det er så populært.

Microsoft har meldt ud, at supporten stopper cirka midt januar 2020.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android