2019-11-26 09:31:14 | Kategori: artikel

Glyngøre Idrætsforening fylder 80 år

I år kan den lokale Glyngøre Idrætsforening fejre, at foreningen har eksisteret i 80 år. Selvom klubben har mange år på bagen, er den i den grad stadig højaktuel og vigtig lokalt. Det vurderer formand for GIF Nomi Laursen.

- Vi tilbyder idræt og aktiviteter i flere afskygninger og for alle aldersgrupper, og vi er i høj grad et samlingspunkt for både store og små, unge og gamle. Samtidig er vi et medvirkende bindeled imellem både hallen, skole, børnehave, havnen, naturen, stadion med mere, da vi samarbejder og støtter foreninger og arrangementer på tværs. Det er derfor meget vigtigt for os som by og område, at vi har en lokal idrætsforening, siger Nomi Laursen til Salling Avis.

Hun forklarer, at foreningen naturligvis er et sted, hvor alle kan samles, uanset alder, men at klubben især er vigtig for de yngste beboere i Glyngøre. I byen er situationen nemlig den, at ungerne flyver delvis fra reden efter 6. klasse, da den lokale skole ikke tilbyder undervisning efter dette klassetrin. Det er derfor vigtigt at have gode sociale fællesskaber for borgerne lokalt også, forklarer Nomi Laursen.

- Vi er med til at samle borgerne og giver dem mulighed for at dyrke idræt i gode sociale fællesskaber, siger hun.

I anledning af jubilæet er der designet en lækker t-shirt i klubbens flotte marineblå farve. Sidste frist for at bestille sådan en er den 30. november. Alt overskud går ubeskåret til GIF.

Læs hele artiklen om foreningen i Salling Avis uge 48.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android