2019-11-19 07:59:12 | Kategori: artikel

Fonden holdt møde på kroen forleden. Her ses Torben Østergaard, Jens Jørn Justesen og Kurt Lægteskov.


Lokal fond følger med tiden

Roslev Sparekasse Fonden gør en stor forskel lokalt.

Med mere end et årti på bagen har den erhvervsdrivende fond Roslev Sparekasse Fonden støttet mange projekter og aktiviteter i den gamle Roslev Sparekasses oprindelige virkeområde. Faktisk har fonden siden stiftelsen uddelt omkring 12 millioner kroner til projekter i Roslev og omegn, og i den anledning havde den siddende bestyrelse inviteret tidligere bestyrelsesmedlemmer til brunch på Roslev Kro for at snakke om bestyrelsens arbejde op gennem tiden.  Blandt de fremmødte var Jens Jørn Justesen, Kurt Lægteskov, Søren Christiansen, Arne Krejberg og Henrik Østergaard, som alle var med i den stiftende bestyrelse tilbage i 2006. 

Fonden har gennem tiden støttet mange lokale initiativer. Blandt de største er opførelsen af hal 2 i Roslev, som de tidligere bestyrelsesmedlemmer fremhæver som et af de mest betydningsfulde projekter, der har været ydet støtte til.

Men også mange andre projekter har været omkring fonden for eksempel belysning på en strækning af naturstien, etablering af en Tarzan bane i Roslev Børnehave, shelters og madpakkehus ved Harrevig, cykler til dagplejebørnene, Richshaw cykler til plejehjemmet, RIK’s nye tennis/multi baner, Beach Volley anlægget, Minigolfbanerne, etablering af festpladsen sammen med Støtteforeningen samt talrige legepladser og mange andre gode initiativer.

 

Mere synlig

Meget har ændret sig siden fondens tilblivelse i 2006, og det har også betydet nye tiltag for fonden, som i dag blandt andet er i gang med hjemmesiden roslevfonden.dk, hvor man kan læse mere om fondens formål, få gode råd til hvordan man sender en ansøgning, en oversigt over projekter, der har fået støtte samt fondens bestyrelsesmedlemmer. 

- Fonden har fortsat uddelingsmidler, og bestyrelsen vil gerne opfordre folk til at søge Roslev Sparekasse Fonden om midler til større eller mindre projekter, som kan komme borgere i lokalområdet til gode. Vi håber, at hjemmesiden vil gøre os mere synlige og at folk vil henvende sig, hvis de har et godt projekt, siger Torben Østergaard.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android