2019-11-19 07:53:51 | Kategori: artikel

Stem kurbadet i Thy til tops

Sydthy Kurbad er nomineret kategorien Danmarks Bedste Spa & Wellness på siden opdagdanmark.dk. Og ikke nok med det - i skrivende stund bevæger det lokale kurbad sig mellem 3. og 4. pladsen imens stemmerne fortsat tikker ind.
- Vi er stolte og glade for nomineringen, og vi vil naturligvis gerne vinde også, så jeg kan kun opfordre folk til at gå ind og give os en stemme, siger ejer Ulla Holm.
Hun driver kurbadet sammen med sin mand Henning på 12. år, og parret er kendte for at tilbyde ophold i unikke rammer. Samtidig sker der fornyelse hvert eller hvert andet år.
- I 2020 laver vi et opvarmet udendørs bassin og et stort orangeri med appelsiner og vinduer og den slags. I orangeriet kommer der en behandlerplads, hvor vi vil tilbyde en behandling, der matcher orangeri-teamet - for eksempel en appelsin scrub eller lignende, siger Ulla Holm.
Ulla Holm ved ikke hvem, der har nomineret kurbadet.
OpdagDanmark er en hjemmeside dedikeret til vores dejlige Danmark. I tider, hvor det bliver billigere og nemmere at rejse ud i verden, vil folkene bag gerne slå et slag for de mange gode grunde til at blive herhjemme.
Hvert år finder og kårer OpdagDanmark landets bedste spa og wellness. Det foregår ved en folkelig afstemning, hvor du kan stemme på din favorit via SMS. Du kan stemme indtil den 27. november klokken 12. Du stemmer på Sydthy Kurbad ved at SMSe koden SPA 104 til 92 45 24 04
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android