2019-11-12 09:19:47 | Kategori: artikel

Lokal købmandsbutik søger nye ejere

De seneste 17-18 år har Inger Pilgaard og Bruno Støttrup drevet Hem Købmandsgård, men nu har parret valgt at sætte forretningen til salg. Årsagen er, at de gerne vil lave andet sammen end at arbejde - måske endda holde lidt ferie.

- I sidste uge arbejdede vi 75 timer, så der er ikke tid til meget andet. Vi er blevet enige om, at hvis vi også skal rejse lidt sammen og generelt lave andet sammen end at arbejde, så er det nu, siger Inger Pilgaard til Salling Avis.

Begge bor de i Rødding, og de seneste 17-18 år, er det ikke blevet til meget ferie.

- I 2009 og i 2016 var vi væk på charterferie en enkel uge hver gang. Det vil vi gerne gøre mere af, siger Inger Pilgaard.

Hun forklarer, at kunderne og de ældre, der modtager varer, ikke vil mærke til beslutningen. Der er nemlig ikke tale om at lukke købmandsgården, men i stedet at afvente at en forhåbentlig ny købmand melder sig. Udover parret er der også en ansat på fuldtid og en på deltid i butikken samt et par ungarbejdere.

- Vi håber, at der er en, der vil overtage, og man er velkommen til at kontakte os og høre mere, siger Inger Pilgaard.

Når butikken sælges, kan Bruno Støttrup gå på pension. Han er nemlig lige fyldt 74 år, mens Inger Pilgaard, der er 57 år, stadig har flere år tilbage på arbejdsmarkedet. Hun skal derfor finde noget andet at lave, selvfølgelig med mennesker.

Foto: Claus V. Mikkelsen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android