2019-10-29 08:56:15 | Kategori: artikel

Maskinforretning tror på det lokale landbrug

Vinderup Maskinforretning har netop taget et nyt domicil i brug på Rute 26 ved FoodParken på Mors. Nybyggeriet har en vigtig signalværdi. Det viser nemlig, at der er travlt i firmaet, og at man har tillid til det lokale landbrug.

- Vi har nok at se til, og vi bygger for at vise, at vi tror på landbruget på Salling, Mors og Thy. Nu har vi rammerne til også i fremtiden at servicere vores kunder bedst muligt, siger Jesper Toftdahl, som er daglig leder af Vinderup maskinforretnings afdeling i Nykøbing.

Tidligere havde firmaets lokale afdeling til huse på Vesterå, men faciliteterne her var ikke længere tidssvarende.

- I stedet for at renovere der, valgte vi at bygge helt nyt. Vi er derfor nu klar med et større værksted og en endnu større udstilling. Samtidig vil vi fremover have lidt mere fokus på landbruget end på vores andre områder skov og park, siger Jesper Toftdahl.

Endelig er synligheden stor i en bygning, der kan ses fra Rute 26.

- Det er også lettere for landmændene at komme forbi - også med deres store maskiner, og for vores mange private kunder, som vi naturligvis også stadig vil betjene som før, er det også lettere, fordi vi nu ligger mere centralt og lettilgængeligt, siger Jesper Toftdahl til Salling Avis.

Byggeriet består af to sammenhængende haller på hver cirka 1300 kvadratmeter per hal, der er en sidebygning mpå værkstedet med et miljørum, teknikrum og overdækket vaskeplads, og hallerne indeholder både værksted, lager, butik, kontor, maskinhal og udstilling. På 1. salen er der desuden velfærdsrum, kantine, mødelokale samt arkiv og lager. Prisen er cirka 11 millioner kroner.

- Vi tog de nye lokaler i brug i oktober, og senere vil vi holde en officiel indflytning. Vi er også selv rigtig glade for de nye omgivelser, som naturligvis også giver vores egne ansatte en masse godt i hverdagen, siger Jesper Toftdahl.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android