2019-10-22 11:07:15 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.

Festival melder klar til 2020

Der bliver også en Sundsøre Musikfestival i Junget i 2020, og de første navne er allerede offentliggjorte.

I 2020 afholdes Sundsøre Musikfestival, ifølge arrangørerne Martin og Lena Lotzfeldt, for 30. år i træk, og 2020 bliver således et helt specielt år for Sundsøre Musikfestival.  For parret bag er det igen musikoplevelsen der er i fokus.

- Vi er stolte over at kunne introducere otte fantastiske kunstnere på festivalen i 2020. De bliver offentliggjort løbende på festivalens hjemmeside og Facebookside, siger Martin Lotzfeldt.

Allerede nu kan festivalen dog løfte sløret for de første navne. De er Kandis, Hula Hula, Ib Grønbech og The Consolation.

Kandis og Ib Grønbech kender de fleste, og bandet Hula Hula har før samlet rigtig mange mennesker til koncerter i Salling. Bandet er en tribute til Bamses Venner. The Consolation er blandt bannerførerne på den danske scene for country rock og americana. Kvintetten har base i København, men har medlemmer fra hele landet, og et enkelt medlem fra Sverige. The Consolations singler har siden begyndelsen nydt godt af solid airplay på blandet andet P4 og P5, og bandets smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk inspireret rock, har givet dem en loyal og støt voksende fanskare i alle afkroge af kongeriget.

Billetterne er sat til salg, og der er både weekendbillet samt fredags- og lørdagsbillet.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android