2019-10-22 11:05:52 | Kategori: artikel

Er dit barn en gamer eller en gambler?

Spiller dit barn på nettet? Forældre og andre interesserede inviteres til et spændende foredrag på Skive Bibliotek torsdag den 24. oktober, når Center for Ludomani giver gode råd omkring børn og unges computerspil.

I dag kan børn let blive forbrugere og gamblere i den digitale spilverden. Foredraget vil især oplyse forældre om gaming, og særligt de gambling-elementer, der findes i mange computerspil.
Skillelinjerne mellem gambling og gaming bliver mere og mere udviskede. Gamblingindustrien har nemlig bevæget sig ind på gaming-markedet. Det ses blandt andet ved, at der er en del computerspil, fx World of Warcraft og Counter Strike, der indeholder et penge-aspekt (køb af udstyr, skins, red.). Herudover er der en række nye tendenser, der bidrager til en sammenblanding af gambling og gaming.

Det er vigtigt at være opmærksom på disse tendenser, da en stor gruppe af de der gamer, er helt unge. Det vil sige, at helt unge bliver præsenteret for gambling-verdenen, længe før det er lovligt for den unge at gamble. Det er derfor også væsentligt for forældrene at tale med deres børn om disse gambling-elementer, da en tidlig spilledebut øger risikoen for mistrivsel og afhængighed.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android