2019-10-08 08:32:39 | Kategori: artikel

Illustration: Arkitektfirmaet Andreas Ravn.

Jebjergs Sport & Event Center har vokseværk

Snart kan der holdes fem konfirmationer i huset på en gang.

Tegningerne foran centerchef i Sport & Event Center i Jebjerg, Jan D. Andersen, taler deres tydeligt sprog. Det er en stor satsning, der er på tegnebrættet i Jebjerg, og det vil være med til at løfte eventcentret og mulighederne her til nye højder. Jan D. Andersen fortæller engageret om projektet, der omhandler en stor tilbygning af det eksisterende center, og som skal genskabe tidligere tiders forsamlingshus - men i moderne rammer.

- For 10 år siden havde hver en by et forsamlingshus med en vært. Nu vil vi vende tilbage til det koncept, og derfor har vi brug for mere plads. Vi har samtidig ansat Maiken Jepsen fra Ramsing som vært. Hun er vores nye madmor, siger Jan D. Andersen.

Maiken Jepsen kommer fra en stilling hos Frokostbussen.

Der er dog ikke tale om at gå tilbage i tiden, selvom idéen udspringer af et koncept fra fortiden. Den nye tilbygning får nemlig alle de moderne faciliter med, ganske som gæster der kommer til at holde deres fest i lokalerne har adgang til resten af centrets mange muligheder.

- Vi bygger en ny foyer, et nyt køkken med køle/frost-rum og en festsal, der kan deles i to. Alt er der plads til 100 gæster i den nye festsal, eller man kan holde to fester der på en gang - med 50 gæster til hver fest. Samtidig har man en fantastisk udsigt fra festlokalerne, siger Jan D. Andersen.

Der er allerede booket ti fester til de nye lokaler, og Jan D. Andersen forklarer, at det også skyldes, at gæsterne får adgang til resten af centret, når festen holdes her.
- Forældre kan nyde festen, imens de trygt kan sende børnene ud og lege i hallen. Det er ikke mange steder, at man kan invitere til fest med springgrav og klatrevæg. Det kan du her hos os, siger centerchefen.

Det nye byggeri står færdigt i 2020 - før den kommende konfirmationssæson.

- Når tilbygningen er klar, har vi 4.400 kvadratmeter under tag herude. Det betyder, at vi kan holde fem konfirmationer på en gang, siger Jan D. Andersen.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android