2019-10-08 08:31:51 | Kategori: artikel

Stjernekokke klar til at dyste på Mors

Landet bedste kokke er repræsenteret, når DM i Østersgastronomi for anden gang afvikles lørdag den 12. oktober i Danmarks Skaldyrshovedstad Nykøbing Mors.

Deltagerne er landets bedste kokke, og blandt de lokale restauranter, der hylder Limfjordens fantastiske råvarer til DM, er Limfjordens Hus i Glyngøre. Det er andet år, at Daniel Justesen fra Limfjordens Hus i Glyngøre deltager, og formentlig også sidste i det regi. Han forlader Limfjordens Hus og drager til Aarhus, hvor han i 2020 skal stå i spidsen for en ny restaurant.

DM i Østersgastronomi afvikles samme dag som DM i Østersåbning, der i år kan fejre 25 års jubilæum, samt DM i Champagnesabling.

- Jeg tør godt love, at det bliver en benhård dyst om hæder og ære, når de tre mesterskaber løber af stablen. Det her line-up af fabelagtige kokke til DM i Østersgastronomi, kommer stensikkert til at give publikum nogle fantastiske oplevelser på dagen, hvor også publikum får lov til at smage nogle af de mange spændende retter, kokkene sender op til dommerpanelet, fortæller Anders Heegaard, der er Vicepræsident i Kokkeforeningen Danmark og ansvarlig for konkurrencen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android