2019-10-08 08:30:42 | Kategori: artikel

Travlhed hos kjolebutik i efterårsferien

Efterårsferien står for døren, og det er ofte lig med køb af konfirmationskjoler for de kommende konfirmander. Det betyder travlhed i diverse tøjbutikker, og sådan er det også i Vildsund i Thy, hvor kjolebutikken Caza Blanca hører hjemme.

- Efterårsferien er landsdækkende højdepunktet hvor årets konfirmationskjoler vises for første gang. Alene i den første weekend af ferien har vi før haft 70-80 konfirmander på besøg sammen med deres familie. Så der er trængt men alle er i godt humør og snakken går lystigt blandt både forældre og konfirmander - også i år er vi  spændt på at se, hvor travlt der bliver, siger Rikke Renberg.

Butikken i Thy er en af de få steder, hvor de tre store leverandører af konfirmationskjoler er samlet under ét tag. I de store byer skal man gå på rundtur i tre forskellige butikker, hvis man vil se på kjoler fra de tre største mærker - nemlig Lilly, Real Silk og Party Line. Caza Blanca er unik og har noget for enhver smag, hvilket også er vigtigt for Rikke Renberg, der har haft butikken siden 2002, endog får vi specialsyet nogle af Lillys modeller, som normalt kun går op i str. 44 men butikken udvælger et par modeller som vi får syet op til str. 54 - alle skal nemlig kunne få kjoler fra alle mærker, dét er dét der kendetegner en specialbutik, mener Rikke Renberg.

- Det er vigtigt at have et kæmpe udvalg, så man har noget at vælge ud fra, derfor er der også stort udvalg i bælter, jakker og hårpynt. Der er ingen, der skal nøjes, for her bliver drømme til virkelighed - men ofte anderledes (og bedre) end man forestillede sig hjemmefra siger hun og fortsætter:

- De tre mærker supplerer hinanden godt, og prismæssigt ligger de nogenlunde ens. Vigtigst af alt har de den gode pasform uanset hvor udviklet du er og om du høj eller lav.
Mange af Caza Blancas kunder kommer langvejs fra, fordi der ikke er mange butikker som vores, dog er kunderne fortrinsvis fra enten Thy, Mors eller Salling, siger Rikke Renberg.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android