2019-09-30 09:28:33 | Kategori: artikel

Salling får nyt el-firma

Den 1. oktober var der officiel åbning af det nye el-firma Salling Industriteknik på Klokkevej 4 i Roslev. Det er de to elektrikere Marten Christensen og René Villadsen, der står bag firmaet, der får til huse i Svend Aage Balles tidligere lokaler, og dermed er der igen el-firma på adressen.

- Vi glæder os over at starte vores eget firma, og dermed få mulighed for selv at sætte vores præg på hverdagen og kvaliteten bag tingene, siger den ene af de to ejere René Villadsen til Salling Avis.

Han er 40 år, bor ved Junget og kommer fra en stilling som elektriker i Balling El. Her har han været i 17 år. Den 44-årige Marten Christensen er fra Roslev, hvor mange kender ham fra hans 11 år i førersædet for Roslev Kranbetjening, og de to nye virksomhedsejere har arbejdet sammen de seneste tre år i Balling El. De kender derfor hinanden godt.

- Vi ved, at vi ser ens på tingene og er et godt team. Samtidig ville vi begge gerne prøve noget nyt, siger Marten Christensen.

Virksomheden har allerede sine første kunder, selvom den officielle åbningsdato først er om et par dage, og selve åbningen bliver markeret senere med en reception, når Salling Industri Tekniks nye biler med logo er ankommet.

- Til receptionen bliver det Madlavningsholdet for Mænd i Thise, der står for maden. Vi er begge to med på det hold også, siger Marten Christensen.

De to elektrikere ser frem til at tage imod opgaver. Virksomheden tilbyder alt inden for el-løsninger til landbrug, industri og private. Desuden arbejder Salling Industriteknik også med varmepumper samt luft til luft og luft til vand løsninger.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android