2019-09-30 09:25:20 | Kategori: artikel

Populær duo tilbage i Kas Kafé

Selvom det er tredje gang duoen Double Up fra Nykøbing skal spille i Kas kafé i Glyngøre, glæder Michael Fisker og Rene Mouritsen sig rigtig meget til koncerten i Kassehuset fredag den 4. oktober.

- Vi glæder os helt vildt – der er en helt unik stemning til disse arrangementer, skriver duoen på Facebook.

Begge har spillet i lokale bands gennem mange år. I 2012 blev de enige om at finde sammen i et mere enkelt og direkte musikalsk udtryk. De store og dyre anlæg blev skiftet ud med instrumenter og udstyr, der kunne understøtte den akustiske musik og ikke mindst det fremragende vokalarbejde.

Det er Michael Fisker, der fører an i de fleste sange. Han spænder vidt over nodesystemet og det giver mange af gruppens numre en ekstra dimension og et Double Up aftryk i forhold til de originale indspilninger.

Repertoiret er bredt. Nyt blander sig med gamle rock og pop klassikere fra så forskellige kunstnere som Rasmus Seebach, Rasmus Nøhr, Kim Larsen, Allan Olsen, Eagle Eye Cherry og Avici.
Mens Michael Fisker primært investerer musikalsk tid i Double Up, har Rene Mouritsen som regel travlt med at spille også i andre sammenhænge. Desuden har han gjort det til en dyd at skabe den bedst mulige lyd både, når han selv spiller, men også for kollegaer i musikbranchen på scener mange steder i Jylland.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android