2019-09-24 09:52:54 | Kategori: artikel

Sallingbo deltog i ekstremløb i Horsens

Den 43-årige Peter Fyllgraf fra Jebjerg har netop deltaget i et stort anlagt forhindringsløb i fængslet i Horsens.
 
Løbet hedder Reborn Prison Escape, og Peter Fylgraff, som til dagligt underviser på Salling Efterskole, blev nummer 6 samlet og nummer 1 i sin aldersgruppe.
 
- Det er en fed oplevelse, og selvom jeg er blå og øm så er det det hele værd. For mig er det oplevelsen, der tæller, og det var et virkelig godt løb, siger Peter Fyllgraf til Salling Avis.
 
Han har dyrket sporten i 3 sæsoner nu, og løbet var hans 12. af slagsen. I Horsens deltog Peter Fyllgraf for anden gang, og udover at forbedre sin tid - fra 50 til 44 minutter - så rykkede han også op både i sin aldersgruppe, hvor han sidste gang blev nummer 2, og på sin placering i det samlede løb i amatørklassen. Sjette pladsen er således i amatørklassen på 4 kilometer distancen, hvor 250 løbere deltog i år.
 
Peter Fyllgraf fortæller, at sporten ikke er så kendt, men at den alligevel trækker mellem 3-6000 deltagere per event, så det breder sig enormt.
 
- Der er eliten, som dyrker dette på virkelig højt niveau, og så er der alle os amatører. Nogle går op i det som mig, men alle kan deltage. Der er alt fra gamle soldaterkammerater til folk, der har tabt et væddemål på banen. Det betyder, at det er et enormt bredt felt, du møder. Nogle kommer i dinosaurdragt eller klædt ud som en superhelt, og man hepper på hinanden undervejs. Sammenholdet er stort, siger Peter Fyllgraf.
 
Læs hele artiklen i Salling Avis uge 40

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android