2019-09-10 09:18:13 | Kategori: artikel

Poul OIesen med barnebarnet Emil.

Poul har været i stort set alle huse på Fur

Den 14. september fejrer den lokale ejendomsmægler på Fur Poul Olesen 50 års jubilæum som mægler.

Det er ikke så få huse, som ejendomsmægler Poul Olesen gennem årene har solgt på Fur. Den 83-årige mægler fra firmaet Furmægleren kan nemlig fejre hele 50 år som ejendomsmægler på øen, og det markeres på Fur Bryghus den 14. september med en reception. Her vil der være lidt godt at spise i en uformel stemning, hvor trompetisten Dorthe Zielke underholder.
- Jeg håber, at folk vil kigge forbi og fejre mig men bestemt også min hustru Henny Muldkær Olesen. Hun har været med fra starten, og det var aldrig gået uden hendes hjælp. Som selvstændig i et enkeltmandsfirma kan du kun være et sted af gangen, og hun har været en stor støtte generelt. For eksempel har hun altid taget telefonen og imod beskeder, lige som hun har hjulpet mig med tekster, opstillinger og utallige andre ting. I dette firma er ægtefællen lige så vigtig som indehaveren, siger Poul Olesen.
Trods sine 83 år er der ikke udsigt til pension.
- Det er jo lysten, der driver værket, og så elsker jeg mit arbejde - og Fur, siger Poul Olesen.

Lommebog og kuglepen
Poul Olesen har solgt alle typer huse på især Fur, men også Salling og Skive samt Mors, men han har løbende specialiceret sig i at sælge sommerhuse, villaer og mindre landbrug. Desuden er han æresmedlem i Dansk Ejendomsmæglerforening og har modtaget legat for sin adfærd og virke til gavn for ejendomsmægler-branchen. Han kendetegnes således ved at drive forretningen efter etiske regler, så forbrugerne modtager korrekte, relevante og fyldest-gørende rådgivning, inden beslutninger tages. Ærlighed er vigtig for ejendomsmægleren fra Fur.
- Der er cirka 400 sommerhuse alene på Fur, så det er et stort marked. Mange flytter også til Fur, og de flytter ikke herfra igen. Det er jo dejligt! siger Poul Olesen.
Han husker, hvordan han og Henny startede med en lommebog og en kuglepen, og da de skulle lave en salgsopstilling for en kunde, var det ikke en nem sag. Den blev med nøje skrevet i hånden, men der var kun det ene eksemplar! En kopi skulle jo også skrives i hånden.... Efter dette anskaffede Henny virksomheden en skrivemaskine, og så kunne der pludselig laves hele tre eksemplarer hver gang. I dag er det naturligvis nye tider - med computer og alskens moderne goder også hos Furmægleren.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android