2019-09-09 12:12:29 | Kategori: artikel

Masser af sundhed for alle i Durup

Lørdag den 14. september om formiddagen åbner Durup Hallen dørene for Sundhedsmesse 2019 - og du er inviteret.

Temaet på messen er Sundhed, velvære og motion, og messen henvender sig til børn og unge, voksne, forældre og bedsteforældre. I løbet af dagen vil der være oplevelser for hele familien. Lige dele alvor og sjov, seriøs rådgivning og leg, sundhedsaktiviteter, foredrag og konkurrencer. Det er Durup Idræts- og Svømmehal og Durup Borger- og Erhvervsforening, der står bag.

- Det er første gang Durup Hallen afholder en sådan messe, så det er med stor spænding vi ser frem til dagen siger Hans Ladefoged, der er formand for borger- og erhvervsforeningen.

Målet med messen er at give besøgende inspiration og viden om det nyeste og bedste på sundhedsområdet. Man får mulighed for at lytte, se, snakke, smage og prøve hos det store udvalg af udstillere indenfor sundhed, velvære og motion.

- I løbet af dagen vil der være inspirerende foredrag og debat. Vi glæder os til at bliver udfordret på hverdagstankerne og om hvilket ansvar man må tage som forældre og bedsteforældre. Vi er sikre på at såvel foredraget som debatten vil give inspiration til at se tingene i et nyt perspektiv, mener arrangørerne, siger Hans Ladefoged.

Mange aktiviteter
Sundhedsmessen er sammensat bredt af behandlere og foreninger der tilbyder motion og vejledning til at gøre det på den rigtigste måde. Fællesskab er vigtig for vores trivsel og de deltagende foreninger og institutioner kommer med deres bud på hvad de kan gøre for at styrke fællesskabet. Om formiddagen kan man deltage i et foredrag med overskriften Det fede liv – når det sunde bliver sygt. Det er medstifteren af SULT-akademiet, Danmark, Dorte Nielsen der giver sit bud over temaet.

Lørdag eftermiddag debatteres i et panel over emnet Trivsel og Balance med fokus på fællesskab.

Sidst på dagen afsløres det om den lokale ildsjæl, Claus Musgaard er kommet i mål med sit ønske om at passe sit bryllupstøj til parrets sølvbrylluppet i september.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android