2019-09-03 09:34:45 | Kategori: artikel

Dejlig opbakning til friluftskoncert

Forleden var der en god opbakning til en friluftskoncert i Skive Anlæg. Koncerten stod kommunens Oplevelsesteam bag, og trods det ustadige vejr, kom der mange beboer fra kommunens ældrecentre. Også borgere som er tilknyttet Oplevelsesteamet var mødt talstærkt op.

Publikum var forventningsfulde, humøret var højt og alle var klar til at synge med. Efter lidt tid kunne paraplyerne klappes sammen, hvilket gjorde det lettere både at danse til og klappe ad Moonlight Duo, som fyldte anlægget med skønne glade sange fra 70`erne og frem. Flere af det feststemte publikum ytrede ønsker om flere lignende oplevelser, hvilket Skive Kommunes Oplevelsesteam arbejder ivrigt videre på.

- De fremmødte har efter eget udsagn brug for at komme ud under den åbne himmel – hvor der er ”højt til loftet”. Det var en helt særlig oplevelse at mærke regndråberne mod huden, og høre tonerne fra de gamle sange, samtidig med at benene slet ikke kun sidde stille, da de var fulde af rytme, siger René Bautista Hankelbjerg, der er oplevelselsesmedarbejder i Pleje og omsorg ved Skive Kommune.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android