2019-08-27 09:05:59 | Kategori: artikel

Fursundløbet er for alle

For ottende gang ligger Fursundegnen asfalt til Fursundløbet.

Søndag den 22. september løbes der igen fire forskellige distancer; Halvmaraton, 10,7 km, 5,8 km og 2,2 km, og som tidligere år er der start og mål fra Fursund Hallen i Selde, hvorefter ruterne hver især viser det smukke Nordsalling frem fra alle sider.

Sidste år fik Selde og Omegns Aktivitetsforening, der står bag, løbets halvmaraton opmålt og certificeret af DGI, så den nu tæller med på ranglister i Danmark. Dette tiltag gjorde, at løbet sidste år havde en del flere deltagere på den lange distance, men der er plads til flere, så arrangørerne håber, at flere vil prøve kræfter med ruten.

For de mindre øvede er mellemdistancerne flotte ruter, som fører en rundt på egnen. Den korte rute egner sig til børnene, da denne udelukkende foregår i Selde by.

Før og efter løbet er der mulighed for at benytte Fursund Hallens omklædningsfaciliteter. Som altid startes alle ruter med fælles opvarmning ved hallen, og dagen afsluttes med det store og yderst populære fælles kaffe- og kagebord, som er gratis for alle deltagere.

Mens der løbes, udtrækkes der rigtig mange fine sponsorerede gaver på løbenumre, som udleveres sammen med kaffen. Der er ligeledes præmie til hurtigste m/k på alle distancer.
Løbeklubben fra Mors, Pinen og Plagen, er endnu engang behjælpelig med tidtagning, så det hele går rigtigt til. Årets nye tiltag er lavet af Røntveds Kunsthåndværk fra Mors. Det er en håndlavet medalje, som er unik og specielt produceret til løbet, og den indikerer alt, hvad Fursundegnen byder på.

Forhåndstilmelding foregår på Fursund Løbets hjemmeside, og melder man sig til senest den 10. september, får man en flot T-shirt oveni. Det er også muligt at tilmelde sig på dagen ved Fursund Hallen. Selde og Omegns Aktivitetsforening håber at se rigtig mange nye som gamle deltagere til nogle hårde men fornøjelige timer.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android