2019-08-06 08:08:47 | Kategori: artikel

Børnesild

Sildefestivalen har en række aktiviteter under den fælles betegnelse Børnesild.
Vi beretter om flere af disse aktiviteter på siderne her.
Det er Børnesildsudvalget, der sørger for rammerne for Børnesild. Udvalget består af nuværende og tidligere bestyrelsesmedlemmer fra Glyngøre Vuggestue og Børnehave sammen med Glyngøre Idrætsforening og udvalget oplyser, at de har et rigtig godt samarbejde.
Børnesildsudvalget fortæller, at de nu har fået lavet programmet for Børnesilden og Børnediskoteket, og selv er meget tilfredse med årets tilbud. Medlemmerne glæder sig derfor meget til at være en del af det, og tror på at byens familier, børn, store og små også vil dele begejstringen.
Udvalget oplyser videre, at man har forsøgt at lave nogle gode rammer for, at man stille og roligt i nuet, og dog i festligt lag, kan få et par rigtig gode dage sammen.
Nomi Laursen som er formand for Glyngøre Idrætsforening og med i Børnesildsudvalget fortæller, at Glyngøre Idrætsforening vægter højt at være med til at støtte og arrangere sociale arrangementer for at styrke det sociale sammenhold blandt Glyngøres børn og unge lige såvel, som foreningen arbejder for, at der skal være attraktive aktivitetstilbud til alle byens børn, unge og voksne.
- Vi synes det sociale sammenhold er meget vigtigt i vores lille samfund, og vi tror på, at vi igennem dette kan give vores børn en tryg og god opvækst, hvor de får en følelse af at være meget værdifulde for byen og fremtiden, udtaler Nomi Laursen formand GIF.
Nogle af de andre aktiviteter som er en del af Børnesild er blandt andet sponsorcykelløb, Airbrush Tattoo, underholdning ved GRÅ-SKÆG, Munter Kabys, hoppeborg, Cykel-Sildefangst og Fiskedam.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android