2019-07-16 10:16:38 | Kategori: artikel

Kom med op i flyveren med West Jump

Danmarks bedste faldskærmsudspringere var til DM i Skive, og West Jump havde inviteret avisens fotograf Jan Sand med op i højderne. I denne uge (29) kan du læse hans beretning. Her er et uddrag af artiklen:

Kort efter ladede flyet, og avisens udsendte, som var inviteret med en tur til himmels, steg spændt ombord, hvor jeg fik en pæn velkomst af piloten, inden han skrævede over midterkonsollen.
Pladsen var trang, men det gik, og han fik sikkerhedsseler og høretelefoner på. Så fulgte en instruktion til landkrabben her om at fjerne trykket for ørene ved at holde sig for næsen og puste ud, hvis jeg fik propper i ørene.

Nu steg vi til vejrs, og fra min plads forrest i flyet, ved siden af piloten, havde jeg en fantastisk udsigt over Skive fjord, Lovns Bredning og den nordlige del af Fjends. Flyet var hurtigt oppe i højderne, og snart var vi helt oppe i 3000 meters højde, som var dagens springhøjde. Fra springerne bag i flyet, lød der nu kampråb, for nu skulle der springes!

Så blev det grønne lys tændt, og det betød, at halvdelen af springerne måtte springe. Snart var halvdelen ude i fri luft. Næste halvdel af holdet fik lige en runde mere, så man ikke sprang oven i hinanden. Og så sprang også sidste halvdel.

Jeg kunne ikke dy mig for at komme med en tør joke til piloten:

- Sidste mand kunne nu godt have lukket døren efter sig, for det bliver da halvkoldt i flyet nu...


Foto og tekst: Jan Sand.

Læs hele artiklen her

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android