2019-07-16 10:14:25 | Kategori: artikel

Mogens stopper i Glyngøre

Per 1. september slutter en epoke i Glyngøre Hallen, når halinspektør gennem syv år Mogens Ramsdahl stopper i stillingen. I stedet skal han være varmemester-assistent ved Durup Fjernvarme, og dermed vender han tilbage til en branche, som han kender godt. Før Mogens Ramsdahl kom til Glyngøre Hallen, var han således ansat 10 år ved EnergiMidt i Skive.

- Det handler om at nogle gange, så skal du ryste posen. Måske vender jeg tilbage til Glyngøre igen senere, men lige nu synes jeg, at dette job i Durup byder på nogle spændende opgaver, som jeg glæder mig til, siger den 50-årige Mogens Ramsdahl, der bor i Tøndering.

Han beskriver jobskiftet som en lykkelig skilsmisse.

- Jeg skilles fra hallen, men det er en lykkelig skilsmisse. Vi vil derfor stadig ses, og så har vi nogle børn sammen, som vi skal passe på. Blandt andet projektet med byrum og ude-arealet ved hallen. Jeg har været med til at sætte nogle skibe i søen, og det er vigtigt for mig at følge disse ting godt til dørs, siger Mogens Ramsdahl.

Er der ikke fundet en ny inspektør til september, har han aftalt med sin nye arbejdsgiver, at der kan være mulighed for en periode med overlap, hvis der er brug for ham i hallen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android