2019-06-11 09:53:37 | Kategori: artikel

Foto og tekst: Emilia H. M. Pedersen, erhvervspraktikant.

Ny salon-ejer er kommet godt fra start

Mange kender allerede frisør Kristina Borregaard Krogh fra Roslev. Hun har nu været ejer af Salon Kris, den tidligere Roslev Modesalon, i cirka et halvt år, og hun har fået en flot start og modtagelse. Frisør Susanne Østergaard arbejder fortsat side om side i salonen sammen med Kristina Borregaard Krogh, og de to glæder sig over den flotte opbakning fra kunderne. Siden den nye ejer Kristina Borregaard Krogh er trådt til, er der desuden kommet flere nye kunder i andre aldersgrupper til også.

- Vi er blevet modtaget rigtig godt, og jeg føler mig beæret over, hvordan folk har taget imod mig, siger Kristina Borregaard Krogh til Salling Avis.

Hun nævner også, at der ikke er lavet så meget om i salonen, fordi hun mener, at det er vigtigt ikke at lave alt for meget nyt. Dog holder den lokale frisør produkterne så grønne som muligt, da dette er vigtigt for hende.

Hun fortæller, at der se seneste par måneder har der været konfirmationer på egnen, og det har de to frisører mærket på den positive måde i salonen med mange kunder. På det seneste har Kristina Borregaard Krogh og Susanne Østergaard også haft ekstra travlt på grund af, at det er blevet mere moderne med lyst og kort hår om sommeren.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android