2019-05-27 10:55:51 | Kategori: artikel

Foto og tekst: Jan Sand.

Mange til traktortræk i Roslev 


Allerede fra midt på eftermiddagen fredag var der stor aktivitet ved Søholm Træpiller i Roslev. Den store brovægt var flittigt i brug, da de store traktorer skulle vejes ind, så alle regler blev overholdt, til det traditionsrige Traktortræk, som fandt sted sammen med byfesten i Roslev. 
Ligeledes er det en tradition, at der kommer rigtig mange mennesker fra både Salling, Mors og Thy for at være med, høre brølet fra de kraftige maskiner og se den kraftige røg fra maskinerne.


Inden starten, blev den tonstunge Slæde gjort klar, og deltagerne blev orienteret om reglerne og slagets gang.


Alle traktorer fik hver to forsøg til at nå ud på Fuel Pull, som er 100 meter, hvor traktoren skal trække slæden, der gradvis bliver tungere og tungere.


Rigtig mange mennesker var fra start samlet langs indhegningen, der sikrede, at ingen kom ind på banen, og de mange tons tunge maskiner. 
Til enhver fest af denne kaliber hører der sig naturligvis fadøl og pølser, og disse kunne da også købes i rigelige mængder. 
Mie´s Tivoli var også på pladsen, og der var godt gang i den store karrusel og de mange flotte radiobiler samt boldkast og andre aktiviteter, da avisen kiggede ofrbi.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android