2019-05-13 14:47:15 | Kategori: artikel

Knud Bjerre er tilbage i Skive Theater

Kulturcenter Limfjord er tildelt forpagtningen af Skive Theater i de kommende to år. Dermed er Knud Bjerre, som forlod netop stillingen som teater-forpagter for at blive direktør i KCL Limfjord, tilbage i rollen som forpagter for teatret.

- Jeg har været utrolig glad for at være i teatret, og jeg er derfor virkelig glad for at være tilbage, siger Knud Bjerre til Salling Avis.

Han fortæller, at når Kulturcenter Limfjord forpagter Skive Theater er der bedre mulighed for at sikre både artister og publikum de mest ultimative oplevelser.

- Nogle kulturoplevelser passer bedre ind i de større rammer i KCL, mens andre vil passe bedre ind i teatrets mere intime rammer. Den mulighed har jeg selv savnet, da jeg kun havde forpagtningen af Skive Theater, siger Knud Bjerre.

I de seneste uger har Skive Kommune modtaget ansøgninger og afviklet samtaler omkring forpagtningen af Skive Theater. Ved fristen den 17. april lå i alt ni ansøgninger på indstillingsudvalgets bord, hvoraf fire kandidater blev indkaldt til en ansættelsessamtale:

- Vi vurderede ansøgerne ud fra en række kriterier, som blandt andet omfattede erfaring med drift af kultursteder og kulturelle arrangementer, samt ledelseskompetencer, økonomisk stabilitet og kulturelle visioner for Skive Theater, siger Jan Lund- Andersen. Han er som direktør for Kultur- og Familieforvaltningen selv en del af indstillingsudvalget.

På udvalgsmødet tirsdag den 7. maj vendte Kultur- og Fritidsudvalget tomlen op til indstillingsudvalgets anbefaling. Kulturcenter Limfjord kan dermed kalde sig selv forpagter af Skive Theater i de kommende to år, hvorefter forpagtningsopgaven atter vil blive sat i udbud:

- Vi glæder os over aftalen med Kulturcenter Limfjord, og ser frem til samarbejdet omkring Skive Theater i de kommende år, siger Jan Lund-Andersen.

Indstillingsudvalget bestod af direktør for Kultur- og Familieforvaltningen, Jan Lund-Andersen, samt kultur- og fritidschef Kent Sørensen og kulturmedarbejder Else Larsen.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android