2019-03-11 15:03:31 | Kategori: artikel

Foto: Thomas Nygaard.

Masser af gymnastik i Roslev

Omkring 1500 gymnaster, instruktører og veloplagte publikummer havde søndag en dejlig dag til Salling Stævne i Roslev, med seks timers flot og farverig gymnastik fra i alt 22 hold på gulvet. Der var både Tarzandrenge, krudtugler, springlopper og hønsehold.
Arrangørerne fra Roslev IK, Østsalling IF og Jebjerg-Lyby IF er overvældede af den flotte modtagelse af initiativet, og arrangørerne er slet ikke i tvivl om, at der igen næste forår skal være Salling Stævne. Det betyder meget for de små gymnaster at komme ud og vise deres opvisning i flotte nye dragter en ekstra gang og få en velfortjent is bagefter.
Målet var at skabe et stævne med en hyggelig atmosfære, og det lykkedes til fuld tilfredshed. Der var glade børn og hyggesnak på kryds og tværs i den flot pyntede hal. Det var også dejligt at se de mange instruktører fra de syv deltagende lokalforeningerne give et ekstra nap med til at slæbe redskaber og klappe med af de andre hold.
De to efterskolehold fra Salling Efterskole og Staby Efterskole gav de små gymnaster og publikum et flot indblik i, hvad det kan føre til, hvis man træner flittigt på rytme og spring i et stort holdfællesskab.
Alt i alt var stævnet en fantastisk dejlig dag med stor glæde over at se, at gymnastikken trives i bedste velgående i Salling-området.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android