2019-03-11 15:02:12 | Kategori: artikel

Bliv en del af avisens nye ungdomsredaktion

Den 21. marts om aftenen er der åbent hus på Skive Ungdomsskole på Frederiksdal Alle 7 i Skive, og denne gang kan du også møde nyhedsredaktionen fra Salling Avis med en stand.
Denne aften kan unge, der bor i kommunen og som går i 7., 8. eller 9. klasse besøge skolen, snakke med elever og lærere og besøge stande med de mange spændende kurser for den kommende sæson.
Blandt nyhederne i år er et kursus, som skolen tilbyder sammen med Salling Avis. Her får unge mulighed for at være journalister sammen med avisens to journalister Helle og Marlene - og nogle af de artikler, der produceres på kurset, kan senere læses i Salling Avis.
- Vi vil gerne involvere de unge i kommunen mere i deres ugeavis og vise dem, hvordan en nyhedsredaktion arbejder. I forvejen har vi et samarbejde med Thise Friskole, hvor elever skriver artikler om ungdomslivet i kommunen til vores unge læsere. Kurset er derfor en naturlig forlængelse af vores forsøg på at give den næste generation et tilhørsforhold til deres lokale ugeavis, siger daglig leder på Salling Avis Lars Wolf.

For alle
Har du en nyhedsjæger i maven, eller kunne du bare godt tænke dig at komme ind og opleve, hvordan rigtige journalister arbejder, så kig forbi Salling Avis stand den 21. marts. I standen kan du møde Helle og Marlene fra avisens redaktion, stille dem spørgsmål om kurset og få en lille folder med info med dig hjem. Det er Helle og Marlene, der skal undervise dig på holdet.
Tilmelding til kurset er i uge 33 via Skive Ungdomsskoles hjemmeside, og selve kurset kommer til at foregå hver torsdag aften fra oktober til jul. Deltagerne får selv lov til at være med til at forme kursets indhold, og du behøver hverken kunne skrive eller være enorm god til at stave for at være med. Alle deltagere får nemlig præcis den hjælp, som de har brug for til at få en god oplevelse og et indblik i, hvordan journalister arbejder.
- Vi håber, at rigtig mange unge har lyst til at tilmelde sig og være med til at skrive artikler om de unge til de unge på Salling Avis´ Ungdomsredaktion, siger Lars Wolf.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android