2019-03-04 15:13:56 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.

Ældre vandhunde træner i Durup

Siden januar har seks seniorer været i vandet sammen i Durup Svømmehal. Det er Durup IF Svømmeklub, der står bag holdet, som er et nyt tiltag i forbindelse med projektet Sammen Om Sundhed, og tiltaget har været så stor en succes, at den lokale svømmeklub er klar til at tage både flere med på holdet samt oprette flere, hvis der er behov.
- Deltagerne er fra cirka 70 år og op. Nogle af dem har aldrig været i en svømmehal før, men vi har flyderedskaber og halskraver og hjælper hver enkel til at føle sig tryg. Alle kan være med. Eneste krav er, at man har brug for at styrke sin balanceevne eller har ondt i kroppen, siger instruktør i Durup IF Svømmeklub Claus Musgaard.
Han er en af fire instruktører, der på skift har holdet, der ligger lørdage lige efter Babysvømning.
- Vi udnytter, at vandet i det lille bassin allerede er opvarmet til 34 grader, fordi babyerne lige har svømmet i det. På den måde kommer seniorerne også i lunt vand, siger Claus Musgaard.
Hvis du gerne vil med på holdet i Durup, så kan du ringe til Claus Musgaard eller kontakte Durup IF Svømmeklub. Det er også muligt at tilmelde sig online. Hvert hold har en varighed af ti mødegange, og der er max ti deltagere på hvert hold. Folk, der ikke bor i Durup, er naturligvis også velkommen.


 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android