2019-02-11 11:40:21 | Kategori: artikel

Populær revy spreder godt humør i Thorum

I Thorum Forsamlingshus er de skrå brædder godt brugte, og det samme gælder resten af gulvet i salen, hvor der hvert år er revyfest i februar. Udover de engagerede lokale amatørskuespillere og deres teknikere samt musikfolk, strømmer borgere fra hele Fursundegnen til det lille forsamlingshus for at se årets revy. Mellem 250 og 300 mennesker fra Thorum, Selde, Junget og Åsted har hvert år fundet vej til forsamlingshuset for at overvære årets revy. Sådan har det været de seneste fem år - og sådan bliver det sikkert også den 22. og 23. februar, når der igen er revyfest i byen.
- Vi starter fredag den 22. februar med generalprøve. Her er der kaffe og kage - og det er rigtig lagkage, siger formand for Thorum Borger- og Aktivitetsforening samt en af hovedkræfterne bag den populære revy Jens Kristian Kristensen.
Dagen efter byder på både revy og dans, mens musikken leveres af Hansen og Würtz Duo. Her serveres der smørrebrød, som traditionen byder.
- Det er skønt med sådan en opbakning. Det giver os blod på tanden, og vi øver og øver lige nu, så vi kan levere en sjov og lokal revy til borgerne igen i år. Alle er velkommen - også folk, der ikke bor i området, siger Jens Kristian Kristensen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android