2019-02-11 11:35:46 | Kategori: artikel

25 år med rugbrød fra Rema 1000

Rema 1000 på Holstebrovej i Skive har mange kunder fra Salling, og butikken er samtidig blandt de ti dagligvarebutikker i Danmark, der sælger mest rugbrød. Tal fra butikkens leverandør af brød viser, at den lokale dagligvarebutik er blandt de ti butikker i Danmark, der sælger mest rugbrød. Og det er vel at mærke blandt alle leverandørens kunder og ikke kun i Rema 100-regi.
- Rugbrød er et lokalt hit blandt vores kunder. Vi har mange kunder fra Salling også, som handler her, og jeg plejer at sige, at det er når de mange landmænd har arbejdet hårdt i marken og stalden, så skal de have noget godt og frisk brød til at mætte sig og samle kræfter, siger købmand Klaus Kristensen med et smil.
Om det forholder sig sådan må stå hen i det uvisse, mens andre ting er mere sikkert. Blandt andet at butikken de seneste 19 år er væksten til en firedobling af sin omsætning, og at rigtig mange lokale kunder derfor hver dag stemmer Rema 1000 i City Vest ind med deres dankort.
- I år kan vi fejre 25-års jubilæum i Skive - og Danmark. Det startede med to Rema 1000 butikker i Skive, og det er en vild og spændende udvikling at få lov at være en del af, siger Klaus Kristensen.
Jubilæet fejres for alle Rema 1000 ansatte i Danmark i Boxen i Herning 1. pinsedag - hvor butikkerne i forvejen er lukkede, og mærkedagen skal naturligvis også fejres i Skive. De præcise lokale detaljer er endnu hemmelige.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android