2019-01-22 09:54:01 | Kategori: artikel

Anton har set hele Fur gennem sin linse

Den 30. januar fylder Anton Simonsen 80 år. Hans hjerte banker om nogen for Fur, som han efterhånden har foreviget via flere tusinde billeder.
Kameraet er altid med i bilen, og hvis ikke så kan Anton Simonsen godt finde på at køre hjem og hente det for at skyde det helt rigtige foto på Fur.
- Forleden kom jeg forbi Fur Kirke en morgen, og der var den mest fantastiske solopgang! Jeg vendte bilen og hentede mit kamera straks, siger furboen. Kort tid efter lå de flotte foto derfor i indboksen på Salling Avis, og hele egnen kunne igen nyde Antons pletskud via avisens spalter og facebookside. Gennem årene har Anton nemlig leveret rigtig mange foto til avisen fra Fur. Og på hans egen facebook følger cirka 5000 brugere ham fra hele verden - for at se hans foto fra Limfjordsøen.
For Anton er godt nok tilflytter til Fur, men han har om nogen taget øen og dens fastboende befolkning samt gæster til sig i hjertet.
- Det er jo let at finde motiver på Fur. Der er så mange skønne steder. Jeg er også typen, der er naturlig nysgerrig på mennesker, så jeg går gerne hen til folk, jeg møder og snakker med dem og tager et foto, hvis jeg må. Jeg bliver tit stoppet selv på Fur af turister også. De genkender mig fra Facebooksiden. De har måske endda set mine foto og valgt at besøge Fur. Det er simpelthen så dejligt, at jeg på den måde kan øge kendskabet til denne ø, der er så fantastisk, siger Anton.

Læs hele artiklen om Antons spændende liv i Salling Avis uge 4.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android