2019-01-02 09:08:07 | Kategori: artikel

Lær af mesteren selv

Du kan både høre et spændende foredrag, spise god mad og støtte et godt formål, når Pinenhus i Glyngøre inviterer inden for den 17. januar. Her gæster Eskild Ebbesen, tidligere OL-guldvinder i letvægtsroning og nu motivator for erhvervslivet gennem en årrække, nemlig Pinenhus med et foredrag om vindermentalitet. Al overskud går ubeskåret til Scleroseforeningen, og Cykelnerven, som også har lokale deltagere - herunder blandt både ejer og ansatte på Pinenhus. Eskild Ebbesen cykler således også selv med i løbet, hvor der samles penge ind til forskning i sygdommen.

I løbet af foredraget vil Eskild Ebbesen fortælle om, hvad der skaber en ægte vinder.

Eskild Ebbesen og Guldfireren har blandt andet vundet OL-guld i 1996, 2004 og 2008, OL-bronze i 2000 og 2012 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Ifølge Eskild Ebbesen går vejen til at blive en vinder gennem hårdt arbejde, motivation og samarbejde, men hvordan opnår man den form for motivation? Når Eskild Ebbesen fortæller, er det med stort engagement, underholdning og inspiration til den enkelte - både hvad angår vindermentalitet i hverdagen og ved præsentationer på højt plan.

Alle har forskellige forudsætninger for at blive en vinder, men alle kan ifølge Eskild Ebbesen træne deres vindermentalitet.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android