2018-12-27 09:58:38 | Kategori: artikel

Snup en tur i en glaskajak

Den 19-årige Isabella Hauschildt har startet firmaet VisionKayak i Skive. Fra Marienlyst Strand tilbyder hun guidede sejlture på Limfjorden i glaskajakker for alle, og du behøver ikke have ro kajak før, for at komme med ud på vandet og få en på opleveren.

- Kajakkerne er brede og lette at styre, jeg er med og guider folk, og så ror vi på lavt vand, da vi skal kunne se gennem bunden af kajakken og ned på havbunden og alt dyrelivet der, siger Isabella Hauschildt.

Hun fik kajakkerne hjem fra udlandet sidste år og nåede at ro et par prøveture på fjorden med både store og små, og hun fortæller, at turene var en stor succes.

- Det er en fantastisk oplevelse. Som at dykke over vandet. Børnene sad nærmest med ansigterne trykket mod kajakkens bund på hele turen, og de voksne var også meget imponerede, siger hun.

Planen er at starte nye guidede ture op for turister og lokale, når vejret bliver lidt lunere i foråret. Herefter kan alle, der vil ud og ro i glaskajak, booke en sejltur hos Isabella Hauschildt på firmaets hjemmeside.

 

Læs hele historien i Salling Avis uge 52.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android