2018-12-27 09:52:12 | Kategori: artikel

Flere glade fødder i Roslev

Den 7. januar åbner Hanne Brasen Salling Fodterapi på Sallingsundvej. Her vil den statsautoriserede fodterapeut tilbyde alt inden for fodpleje til folk i alle aldre, og hun glæder sig til at få sin egen klinik.

- Jeg har arbejdet inden for faget i fem år, så nu føler jeg, at tiden er moden til at forsøge at realisere min gamle drøm om min egen klinik. Samtidig har jeg nu den erfaring, som jeg mener der skal til for at kunne gøre det, siger Hanne Brasen, der tidligere har boet i Roslev, men som nu bor i Nautrup.

Mange kender hende allerede fra Morsø Fodterapi, hvor hun har været tilknyttet klinikken i alle fem år. Her fortsætter Hanne Brasen også i fremtiden.

- Jeg har åben i Roslev mandage, tirsdage og lørdage, og så er jeg tre dage i Nykøbing også. Jeg kører også stadig ud på hjemmebesøg, så man skal booke en tid hos mig, siger hun.

Klinikken får til huse i samme bygning som Blomsterdekoratørerne Roslev og Salling Radio, og Hanne Brasen mener, at beliggenheden er perfekt.

- Der går bus til døren, og der er mulighed for parkering lige uden for. Samtidig er Sallingsundvej en gade med meget trafik, så synligheden er god, siger hun.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android