2018-12-18 09:42:26 | Kategori: artikel

 

Lokale chefer vil hjælpe nye firmaer i gang

En ny mentorordning har set dagens lys. Den skal hjælpe nye virksomhedsejere godt i gang med deres virksomhed.
Bag den står Arbejdsgivernes Lokalafdeling Midtjylland, og foreningen tæller godt 130 mindre og mellemstore håndværks- og industrivirksomheder i blandt andet Skive, Viborg, Silkeborg og Ikast-Brande kommuner.
- Det begyndte med, at vi brugte rigtig meget tid i lokalbestyrelsen på at snakke om, hvordan vi kunne få en tættere relation mellem medlemmer og lokalbestyrelsen i Arbejdsgiverne, fortæller Per Poulsen, der er indehaver af virksomheden Sabetoflex i Roslev og medlem af hovedbestyrelsen for Arbejdsgiverne.
Sammen med Vagn Tanderup, indehaver af Salling Vaske- og Køleservice i Skive, er han initiativtager til mentorordningen.
En dag for næsten tre år siden dukkede et par op til et arrangement i lokalforeningen. I løbet af dagen åbnede de op og fortalte lidt om de udfordringer, de havde i deres virksomhed. Det gav stof til eftertanke.
- Vi snakkede om, at de helt sikkert ikke er de eneste. At det er for dumt, hvis vi ikke hjælper vores medlemmer til et bedre liv som selvstændige og til at få de økonomiske rammer på plads, husker Per Poulsen.
Et par virksomheder, som allerede kendte Vagn Tanderup har været vellykkede prøveklude. Men så kom der en sammenlægning af lokalafdelinger i vejen. Projektet som startede i Skive-Viborg skulle sluses ind i den større Midtjylland-afdeling. Nu er alt ved at være på plads med klare mål for fremtiden.
Per Poulsen håber at skaffe nye medlemmer og have 15 virksomhedsforløb i alt i løbet af det første år.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android