2018-11-27 09:00:30 | Kategori: artikel

Foto og tekst: Jan Sand.

Landbetjenten vendte retur for en stund

Jebjerg fik forleden for en kort bemærkning sin politistation tilbage. Det er ellers mange år siden, at Jebjerg har haft sin egen landbetjent, og begrebet landbetjent er da næsten også et uddødt begreb i det moderne Danmark, hvor også politiet bliver samlet på stadig større politistationer, og stationerne i de mindre byer, er omdannet til lokalstationer og nærpoliti. Manglen på synlige betjente i de mindre byer kan gøre mange borgere utrygge, og derfor har Midt- og Vestjyllands Politi siden januar haft fornøjelsen af at komme ud til borgerne i politiets flotte og rullende politistation.
Senest har en række byer i Salling haft glæde af et besøg fra det rullende kontor. Forleden var det i Jebjerg på p-pladsen ved Spar Købmanden, at lokalpolitiet aflagde et besøg.
Flere borgere benyttede sig af lejligheden til at hilse pænt på ordensmagten. Nogle af byens dagplejere med de små børn kiggede også forbi og fik en fin modtagelse, mens børnene kunne opleve en rigtig politier-mand, som de kaldte betjentene. Og de små poder syntes bestemt, at han var flot i sin uniform.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android