2018-11-20 10:14:37 | Kategori: artikel

Borgere fik inspiration

115 borgere fra Vile, Glyngøre, Nautrup, Åsted, Fur, Selde, Junge og Thorum, herunder et bredt udsnit af områdernes foreninger og råd, deltog forleden i en temaaften i Fursund Hallen om levedygtige landsbyer. Der blev brainstormet og delt både erfaringer og fundet ny inspiration. Hver landsby endte således med at tage fra aftenen med tre fokusområder, som der kan arbejdes videre på i den enkelte landsby.
- Det var en virkelig flot opbakning, og vi er utrolig glade for den store entusiasme som deltagerne gik til gruppearbejdet i hver enkel landsby med. Hvad der videre skal ske fra vores side, ligger ikke fast, men det vil vi forsøge at afklare i næste uge på et møde. Vores mål denne aften var at skabe inspiration og sende landsbyerne hjem med nogle konkrete idéer at arbejde videre med, og det håber vi lykkedes, siger Else Marie Larsen fra Landsbyudvalget til Salling Avis.
Hun forklarer, at temaet levedygtighed er vigtig for landsbyerne at forholde sig til. Derfor glæder arbejdsgruppen, at så mange dukkede op.
- Deltagerne udtrykte selv stor glæde ved at få mulighed for at mødes på tværs af så mange landsbyer. På den måde kunne de både hente inspiration fra hinanden og aftenens oplægsholdere, siger Else Marie Larsen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android