2018-11-20 10:11:50 | Kategori: artikel

Robin Hood gæstede Jebjerg

Jebjerg er snart berygtet for at huse de mest kendte personligheder. For to år siden, var det Kasper, Jesper, Jonathan og de andre kendte skikkelser fra Kardemommeby der flyttede til byen, sidste år rykkede Pippi Langstømpe ind, sammen med Tommy, Annika, og aben Hr. Nelson, og forleden var det selveste Robin Hood og røverens raske svende, der blev set på egnen. Årsagen var, at  MidtVest Amatør Teaterforening afviklede årets store familieforestilling i Sport- & Eventcenter Jebjerg, og årets stykke var Robin Hood - Skævskyderen Fra Sherwood Skoven.
Bag stykket lå mange timers arbejde, både med at øve replikkerne, men også med at skrive musik og sange til stykket og gøre alt klar med kostumer og scene.
Hele arbejdet skred planmæssigt frem, under kyndig ledelse af foreningens instruktør Judith Arnfast, der dog har meldt ud, at efter tre sæsoner skal der nu nye kræfter til. Dette blev meddelt for publikum fredag aften i Sport- & Eventcenteret, hvor foreningens formand, og trommeslager i aftenens band Per T. Larsen kaldte Judith Arnfast på scenen, så alle kunne takke for den mangeårige indsats.
Lidt over 200 borgere var mødt op for at se deres by blive udsat for en fortælling, der går næsten 800 år tilbage i tiden, om Robin Hood - og dog, for intet var helt som folk havde forventet. I stykket var der nemlig en sufflør, der konstant blandede sig, og skuespillere, der glemte deres replikker og rekvisitter. De kom ind på scenen på forkerte tidspunkter, til stor irritation for suffløren, der derfor tit gik op i limningen. Skuespillerne skældte også hinanden ud. Det hele var dog nøje indøvet, og alt var under kontrol hele tiden, mens publikum klaskede sig på lårene af grin, for sjov og morsomt, det var det.
Foreningens anstrengelser, blev belønnet med et kæmpe stort stående bifald fra tilskuerne.
Dekorationen på stykket bestod af ægte grantræer, og efter tæppefald fredag aften, blev Sheerwood Skoven derfor solgt på hollandsk auktion, og pengene fra salget gik til foreningen selv.
Stykket spillede over to aftener, og flere end 400 fik en god oplevelse.

Foto og tekst: Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android