2018-11-05 13:54:40 | Kategori: artikel

Min mor er en Glyngøre-sild

Eleverne fra 6. klasse på Glyngøre Skole vil gerne til Bornholm. For at skaffe penge til turen har de dygtige unge designet Glyngøre plakater og T-shirts, som kan ses og bestilles på hjemmesiden silden.dk. De sjove bluser kan fås til både mænd, damer og børn, og eleverne savner bestemt ikke humør eller evner.
- Glyngøre Skole har i over 50 år rejst på studietur til Bornholm, og det er med stolthed, at Glyngøre Skole holder fast i traditionen. Nogle elever kommer kun til Bornholm denne ene gang i livet, siger bestyrelsesformand Dorthe Heilesen fra skolen.
Hun fortæller, at turen er en kæmpe oplevelse, som forældrene til 6. klasse meget gerne bakker op om. Det er dog ikke en billig tur, derfor har forældrerådet tænkt anderledes og designet Glyngøre plakater og T-shirts, som nu skal sælges.
T-shirts’ene er både flotte og sjove. Plakaterne oser af Glyngøres maritime DNA.  6. klasse husstandsomdeler nu en folder med projektet, men også Jesper Skovlund, der er uddeler i SuperBrugsen Glyngøre, bakker op og gør det muligt at indlevere bestillingssedlerne hos SuperBrugsen.
De unge i 6. klasse håber, at det bliver året julegave, og derfor skal bestillingerne være indleveret i SuperBrugsen inden 10. november, hvorefter bestillingerne kan udleveres på skolen i starten af december.
Projektet med Glyngøre T-shirts og plakater er tilvejebragt af frivillige kræfter i og omkring 6. klasse på Glyngøre Skole, og hele overskuddet går ubeskåret til 6. klasse.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android