2018-11-05 13:53:43 | Kategori: artikel

Flot modtagelse i Salling

Villy Bruun har per 1. oktober solgt sin virksomhed Villy Bruun A/S Elteknik i Frøslev på Mors til ejerne af Thisted El-forretning, og de nye ejere glæder sig over den flotte modtagelse, som de har fået på Mors samt i Salling og Skive.
- Vi har allerede den første måned fået rigtig mange positive tilkendegivelser, og det er vi rigtig glade for, siger Troels Overgaard, der bor i Glyngøre og ejer de to firmaer og Vestervig El-forretning sammen med Niels Jørgen Poulsen og Allan Møller.
Med overtagelsen af Mors-virksomheden får virksomheden 96 medarbejdere med lokale adresser i Vestervig, Hurup, Frøslev og Thisted, og umiddelbart sker der ikke de store ændringer ud af til. Villy Bruun A/S Elteknik  fortsætter således med sit nuværende navn, logo, biler og placering, lige som både Villy Bruun og hustruen Bodil Ravn fortsætter i virksomheden på Mors i en periode, så de kan give deres erfaringer videre.
- Vi vil fortsat løse de samme opgaver for kunderne, og vi er rigtig glade for, at det samtidig er muligt at bevare så mange lokale arbejdspladser. Det er planen på sigt at udvikle forretningen og forblive tæt på de lokale kunder i hvert område. Vi har nu et endnu større antal specialister ansat, og det kommer vores kunder til gavn i både Thy, Mors, Salling og Skive, siger Troels Overgaard.
Villy Bruun har været selvstændig i 40 år, og Thisted El-forretning er en virksomhed med 44 års erfaring i elbranchen. Det er derfor en solid erfaring, der nu har samlet kræfterne inden for el-branchen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android