2018-11-05 13:52:41 | Kategori: artikel

Tag ansvar for din egen sundhed

Tror du, at du måske har en uopdaget type 2 diabetes og har din nærmeste familie type 2 diabetes? Eller mærker du, at du bliver forpustet ved daglig fysisk aktivitet? Mærker du, at der er et eller andet i hverdagen, som du tror, du er overfølsom over for?
Spørgsmålene om din sundhed kan være mange, og nu kan du få dit helbred målt sammen med en dialog om det i Sundhedshuset til åbent hus den 14. november. Du kan også få målt dit blodtryk, få vejledning til bevægelse af fysioterapeuter, få en snak med rygestopvejlederen og målt dit kuliltetal - hvis du er ryger, og møde de lokale patientforeninger og høre om de mange tilbud, de har.
Arrangementet starter med et foredrag om eftermiddagen: Kan fysisk aktivitet, motion og bevægelse holde lægen fra døren? Og hvilken betydning har fysisk aktivitet for vores helbred, og måden vi bliver ældre på? Seniorforsker fra Syddansk Universitet Lis Puggaard fortæller om emnet.
I løbet af eftermiddagen vil der desuden være to korte oplæg om livreddende førstehjælp og om sukker og sødestoffer. Derudover vil det lokale lungekor synge og kort fortælle om, hvorfor sang er god lungegymnastik.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android