2018-10-09 08:14:03 | Kategori: artikel

Masser af Halloween på Fur

Uge 42 er Halloween-uge på Fur, og her forventer rigtig mange, både fra øen og udefra, at deltage og skabe en fantastisk stemning. Der er masser af uhygge på hele øen, hvortil du netop nu kan komme med gratis færge.
Fur Friskole pynter således op omkring skolen, og der dekoreres græskar i massevis og stilles ud rundt omkring på øen, lige som borgere og erhvervsdrivende er opfordret til at pynte op med sort og orange farver.
Løjerne starter for alvor den 14. oktober, hvor du kan komme en tur ind på Fir Museum - om natten! Her er der ekslusivt åbent, og du har kun en lommelygte til at orientere dig. Gad vide, om der gemmer sig noget spændende derinde mellem alle de gamle fossiler?
Dagen efter er der robotleg i bogbussen på Fur Camping, og det er også på campingpladsen, at du den 17. oktober kan opleve dukketeater i bogbussen.
Den 19. oktober er der diskotek for alle børn på Fur Camping med masser af hygge og mulighed for at danse. Samme dag er der Open by Night på Fur, hvor butikkerne har længe åbent, og du kan gøre en ekstra god handel.
Det er event-gruppen, Fur Klyngen, som står bag Halloween-ugen, og i den forbindelse er der også en konkurrence med en flot præmie til en værdi af 8000 kroner. Præmien består af forskellige sponsorerede varer fra øens erhvervsdrivende.
Alle kvitteringer fra køb på øen i perioden fra den 12. til 19. oktober udfyldes med navn og telefonnummer på bagsiden. Herefter afleverer du din kvittering i de deltagende butikker og gallerier senest fredag den 19. oktober om aftenen. Derefter trækkes der lod. Handler du et sted uden kasseapparat/bon, så deltager du ved at skrive dit navn og telefonnummer bag på stedets visitkort og aflevere dette.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android