2018-10-09 08:11:53 | Kategori: artikel

Foto: kandis.dk.

Ny bestyrelsen bag festival i Junget

Der bliver også en Sundsøre Musikfestival i 2019. Forleden konstituerede den nye bestyrelse sig, og der er flere kendte ansigter imellem.
Fire af bestyrelsens medlemmer har således tidligere været med til at arrangere festival i Junget, mens kun næstformanden er ny. Alle er de lokale borgere, der har et dybt ønske om at drive festivalen videre. De er formand Bendt Kristiansen, næstformand Lena Lotzfeldt, kasserer Lone Schøning og menige medlemmer Bent Hansen og Michael Schøning.
Lena Lotzfeldt forklarer, at bestyrelsen mener, at den gamle festival skal bevares, og at det er derfor, at de er gået ind i arbejdet.
- Den må ikke dø! Det er en unik festival for egnen, hvor mange lokale har en masse minder fra, og hvor folk mødes med venner, naboer og gamle skolekammerater hvert år. Det er der man mødes, siger Lena Lotzfeldt.
Hun fortæller, at 80 procent af programmet er på plads - og herom kommer der mere senere men Kandis er booket - og at festivalens navn er ført tilbage til Sundsøre Musikfestival. Samtidig vil programmet også afspejle et ønske om at vende retur til det, som festivalen var en gang. Blandt andet skal der også gøres mere plads til børnene i form af tivoli.
- Vi har en aftale med en lokal bank på plads, og lige nu er vi i gang med at skaffe sponsorer. Både blandt erhvervslivet samt lokale foreninger. Vi søger også frivillige, og hvis der er nogle blandt læserne, der vil være med, så skal de endelig kontakte os. Enten på telefon eller via vores facebookside, siger Lena Lotzfeldt.
Festivalen finder sted den 26. og 27. juli næste år, og der sælges også julebilletter med rabat i år.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android