2018-10-01 14:24:02 | Kategori: artikel

Spinning Wheel glæder sig til gensyn

Kas Kafé i Glyngøre  varmer op til et glædeligt gensyn med de dygtige musikere i det nordjyske band Spinning Wheel fredag den 5. oktober. Og forventningens glæde er gensidig.
- Vi har simpelthen nydt det så meget de to gange, vi tidligere har spillet i Kassehuset. Det er et dejligt publikum, der virker tilfredse med det vi spiller, selvom de ikke nødvendigvis kender sangene på forhånd, siger Morten Deleuran, bandets frontfigur.
En stor del af Spinning Wheels’ repertoire er nemlig originalt – skrevet af orkestermedlemmerne selv og med Morten Deleuran som den hyppigste tekstforfatter.
Og han træder – tilsyneladende – endnu mere i front end tidligere. For 14 dage siden lancerede han sin første single som solist. Nummeret hedder Time og er blevet rigtig godt modtaget på Youtube.
Men solo-karrieren er ikke et brud med Spinning Wheel.
- Vi har fået gode råd af dygtige mennesker om at lancere vores musik på en ny måde, og det er det, vi forsøger, siger Morten Deleuran.
Bag single-udspillet står stadigvæk den faste besætning i Spinning Wheel. Gruppen har spillet sammen siden 1994. I 2012 fik de et radiohit med nummeret Bum Bum. De har udgivet to LP’er og er inspireret af Back Seat Boys, The Band, Beatles og Rolling Stones, men med årene har de udviklet deres egen stil, swingende og tilbagelænet og ofte let. Men ind imellem også med fuldt blæs på.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android